Διακόσμηση

Ο υπέροχος μετασχηματισμός της κουζίνας: εξαιρετικά αποτελέσματα με ελάχιστη επένδυση

Pin
Send
Share
Send
Send


Η κουζίνα είναι η θέση στο σπίτι όπου η δυσφορία είναι απαράδεκτη. Όχι πάντα η αλλαγή επίπλων ή η επισκευή των χώρων φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αλλά μια εποικοδομητική μετάθεση, που σας επιτρέπει να αλλάξετε τα πάντα με τη μία, μπορεί πραγματικά να βοηθήσει. Εκείνοι που αρχίζουν να αναφέρονται στην έλλειψη κονδυλίων για την αγορά νέων επίπλων και μεγάλων επισκευών, επισπεύσαμε να βεβαιώσουμε: το κόστος θα είναι ελάχιστο και θα επανασχεδιάσουμε δημιουργικά. Ένα ζωντανό παράδειγμα θα είναι ένα μοναδικό έργο, ως αποτέλεσμα του οποίου η κουζίνα μετατράπηκε πέρα ​​από την αναγνώριση. Πριν από την αγορά νέων επίπλων, δεν ήρθε ποτέ, οι επενδύσεις σε επισκευές είναι επίσης μικρές. Κοιτάζοντας τη φωτογραφία, ένας απρόσωπος μπορεί να μαντέψει ότι βλέπει την ίδια κουζίνα.

Μετατροπή της κουζίνας: βήμα προς βήμα

Έτσι κοίταξε η κουζίνα στην αρχή: τα ελαφρά έπιπλα, τα οποία συμπληρώνονταν από ένα πάγκο βαρύτητας κάτω από γρανίτη, με μια ποδιά μικρών πλακιδίων, προσαρμοσμένη στον τόνο των επίπλων.

Μαζί με τον κενό χώρο μεταξύ του παραθύρου και του τοίχου, που καταλαμβάνεται αποκλειστικά από το ψυγείο, σωρούς των σκευών κουζίνας τόσο στις εργασίες όσο και στους χώρους εστίασης. Για να το ολοκληρώσουμε, η γωνιά θέρμανσης που καταλαμβάνει η γωνία, κρεμασμένη ειλικρινά πάνω από το τραπέζι, και το φωτεινό κεραμίδι στο πάτωμα.

Ως αποτέλεσμα, αποφασίστηκε η αλλαγή του χρώματος της κουζίνας, η μεγαλύτερη αντίθεση, η απόκρυψη του λέβητα και η ριζική ανακατασκευή της τραπεζαρίας.

Τα έπιπλα και τα κρεμαστά ντουλάπια, ενωμένα με κοινό πάγκο εργασίας, παρέμειναν τα ίδια, αλλά ήταν ζωγραφισμένα. Το κάτω μέρος είναι τώρα μαύρο και η κορυφή είναι άσπρη.

Οι πόρτες του τμήματος των αναρτημένων ράφια συμπληρώνονται με καθρέφτες.

Το κεραμίδι από το ελαφρύ αδιαφανές μετατράπηκε σε γυαλιστερό λευκό. Μια θεαματική προσθήκη ήταν ένα μεγάλο μοτίβο μεμβρανών και αντιπαραβαλλόμενες ραφές.

Η ποδιά έχει επίσης μεταμορφωθεί - η ελαφρώς μαρμάρινη μαρμάρινη κόλλα εναρμονίζεται τέλεια τόσο με τα έπιπλα όσο και με το ανακαινισμένο δάπεδο.

Η γενική θέα της κουζίνας μετά την ανακαίνιση είναι εντυπωσιακή. Το ψυγείο παραλαμβάνεται κάτω από το περίβλημα και ο προηγουμένως κενός τοίχος συμπληρώνεται με έναν κομψό διοργανωτή για σκεύη κουζίνας.

Κρυφό από τα αδιάκριτα μάτια και το λέβητα. Η ελεύθερη πρόσβαση σε αυτό παρέχεται από την καλά σχεδιασμένη κατασκευή αναρτημένων ράφια και την αντικατάσταση ενός κανονικού τραπεζιού με ένα πτυσσόμενο.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πρόοδο του έργου στο βίντεο:

Pin
Send
Share
Send
Send